4
Evrokup

FOTO: STARSPORT

GROBARI VIŠE NEGO RAZOČARANI: Evo šta su navijači imali da kažu na očajno izdanje crno-belih (FOTO)

Objavljeno: 11.10.17 u 22:35

Košarkaši Partizana nisu dali nimalo razloga za zadovoljstvo svojim navijačima igrom u meču sa Albom a mnoštvo njih su to nezadovoljstvo izneli na društvenim mrežama.

Crno-beli će želeti što pre da zaborave svoje neslvno izdanje u meču u Berlinu a sasvim sigurno i navijači koji nisu navikli na ovako slaba izdanja svog tima.

Ono što je najveći broj navijača izdvojio kao glavni problem je pristup igri i nedovoljno zalaganje njihovih ljubimaca a mnogi u tome vide krivicu trenera Nikolića. Takođe povlačene su i paralele sa dobom kada je klub predvodio Duško Vujošević.

Evo neki od komentara razočaranih navijača crno-belih kojima je sigurno bilo teško da gledaju ovakvo izdanje svog kluba.

 

0
0

4 Komentara

  1. gde je ona leprsava igra partizana kada su svi jedva cekali da gledaju utakmice.gde je borbenost i zalaganje za boje kluba nista od toga zasto izasto

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter