0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

ACB LIGA: Huskić odličan protiv Barse, Kuzmić razigran, Nedović nije mogao sam (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.17 u 16:43

Odigrano je 3. kolo španske ACB lige, a srpski košarkaši imali su solidan učinak, istakao se Goran Huskić iz San Pablo Burgosa, možda nova nada Aleksandra Đorđevića za prozore.

Barselona je na svom parketu demolirala San Pablo Burgos 111:81, ali je kod gostiju blistao naš Goran Huskić. On je za 19. minuta u igri Kataloncima ubacio 13 poena uz dva skoka i asistenciju. Ipak, nije imao podršku od strane saigrača, ali ni lek da se zaustavi Ribas sa 21 poenom. Ipak, Gorana Huskića bi Aleksandar Đorđević mogao da ima u vidu kada bude pravio spisak reprezentativaca za meče u kvalfikacijama za Mundobasket.

Real Madrid je demolirao Saragosu 93:65, a dobru rolu imao je Ognjen Kuzmić. Bivši centar Crvene zvezde je na parketu proveo 20 minuta, ubacio je deset poena i uhvatio je pet lopti.

Unikaha je kao gost poražena od Fuenlabrade 77:69. Nemanja Nedović je igrao 28 minuta, postigao je 12 poena i imao je pet asistencija. Dragan Milosavljević je igrao 21 minut i postigao je svega jedan poen. Zato ne čudi poraz tima iz Malage, samo četiri dana pred start Evrolige.

Bilbao je kao gost bio bolji od Betisa 94:86, kod Baskijaca je Todorović ubacio 14 poena uz četiri skoka, dok je Vučetić upisao dvapoena. Vladimir Golubović je postigao sedam koševa za Betis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter