0
Košarka

BOBI SE ‘IGRAO’ SA HAUARDOM: Navijači Denvera u panici – Nikola Jokić povređen?! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.17 u 09:12

U noćašnjim predsezonskim utakmicama u NBA ligi gledali smo dvojicu naših košarkaša na parketu.

Boban Marjanović noćas je bio najistaknutiji od srpskih košarkaša, pošto je u meču protiv Šarlota odigrao svega 12 minuta, ali je ubacio pet poena i ostvario sedam skokova u duelu protiv jednog od najsnažnijih centara na svetu.

Dvajt Hauard je u nekoliko situacija delovao slabije od Marjanovića, što su i u SAD umeli da prepoznaju, te su ‘Supermena’ poredili sa Tirionom Lanisterom (patuljkom iz serije ‘Igra prestola’).

Rade Zagorac je pre dve večeri za Memfis Grizlise protiv Orlando Medžika šutirao 0/5, ali je noćas protiv Filadelfije ubacio jedini šut koji je uputio, te je tako upisao svoje prve poene u NBA ligi. Postigao bi i više, da je ubacio jedno od dva slobodna bacanja, ali je ruka zadrhtala.

Ono što je iznenadilo mnoge, to je izostanak Nikole Jokića iz sastava Denver Nagetsa u meču protiv Los Anđeles Lejkersa. Nije bilo ni Pola Milsapa, Gerija Herisa i Vilsona Čendlera, ali nas najviše zanima Srbin.

On je zaradio blagu povredu tetive, tačnije istegao ju je, i samo iz predostrožnosti je propustio gostovanje u ‘gradu anđela’.

Navijači Nagetsa ipak su se žestoko zabrinuli.

NBA, predsezona:

Filadelfija – Memfis 89:110
Klivlend – Atlanta 93:109
Detroit – Šarlot 106:108
Milvoki – Indijana 86:104
Dalas – Čikago 118:71
Juta – Makabi Haifa 117:78
LA Lejkers – Denver 104:122

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter