0
Evrobasket 2022

FOTO: Screenshot / Instagram

MUTA OBJASNIO HRVATIMA: Evo kada ćete biti prvaci Evrope…

Objavljeno: 19.09.17 u 18:14

Slovenija je osvojila zlato, Srbija je osvojila srebro, a Hrvati su po ko zna koji put ostali kratkih rukava.

Kao što znate, bilo je davne 1995. godine u Atini, kada je Hrvatska osvojila evropsku bronzu, ali su njihovi igrači sišli s postolja jer je šampion tada postala SR Jugoslavija. Od tada se na to postolje nisu vratili, pa se iz godine u godinu govori o razlozima zašto je to tako.

Tvrtko Puljić, izveštač Jutarnjeg lista sa Evrobakseta, uverava da je minule sedmice razgovarao sa popularnim Mutom, pa je u etar pustio deo tog dijaloga.

-Znaš kad ćete osvojiti medalju? To me upitao pre koji dan Muta Nikolić. Pomoćni trener Srbije i trener Partizana, onaj koji šalje puse (poljubce, op. aut.) Bogdanu Bogdanoviću na terenu i onaj koji je patentirao najbolju od svih trenerskih izjava koju sam ikad čuo, „pre sezone su svi doveli pojačanja, jedino mi oslabljenje“. Eto, taj Muta. Pa sam pričekao i odgovor. Kad vam na klupu sedne Srbin i kad vam plej bude Srbin. Tako je to bilo u Jugoplastici, napisao je Puljić za Jutarnji list.

Još samo da ga u Hrvatskoj poslušaju…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter