0
Evrobasket 2022

FOTOGALERIJA: Beograd dočekao ‘orlove’, Sale dao obećanje, za Srbe je Bogdan MVP

Objavljeno: 18.09.17 u 23:26

Nakon što su poraženi u finalu Evropskog prvenstva košarkaški reprezentativci Srbije vratili su se u zemlju gde im je organizovan veličanstven doček ispred Starog dvora u Beogradu.

Narod koji se okupio da pozdravi osvajače srebrne medalje skandirao je imena srpskih reprezentativaca i selektora Aleksandra Đorđevića i uz malo pirotehnike i pesmu proslavio još jedan veliki uspeh srpske košarke.

Selektor Aleksandar Đorđević obratio se okupljenima i dao obećanje da će se reprezentacija ponovo popeti na balkon posle sledećeg Evropskog prvenstva.

Hvala na podršci, bila nam je preko potrebna da dođemo do medalja. Hvala ovim momcima, ovo su dvanaest legendi srpskog sporta i košarke, dvanaest legendi svetske košarke. Medalje oko vrata sve govore, medalje oko vrata su potpuno zaslužili, rekao je Sale.

Okupljenima se obratio i Bogdan Bogdanović koji je dočekan povicima „MVP, MVP, MVP…“

Ne znam šta bih rekao sem da se zahvalim u ime svih igrača. Bili ste neverovatni, uvek nas motivišete, zbog vas smo uvek spremni da potrošimo i zadnji atom snage, rekao je Bogdan.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter