4
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

JASNA PORUKA STEFANA JOVIĆA: Bolno je jako, ali…

Objavljeno: 16.09.17 u 09:10

Košarkaška reprezentacija Srbije revanširala se Rusiji za poraz u grupnoj fazi takmičenja i plasirala se u finale gde je sada čeka duel sa Slovenijom u borbi za zlato.

Sve je crveno-plavo-belo sinoć bilo u Istanbulu. Na kraju radost i veselje, samo jedna neprijatna slika. Reč je o Stefanu Joviću koji sa ledom oko zgloba leži na stolu za masiranje. Strah da li će ‘orlovi’ sa samo jednim plejmejkerom na dvoboj sa Dragićem i Dončićem. Ugledanom košarkaškom novinaru Vladanu Tegeltiji obratio se posle meča sada već bivši plej Crvene zvezde.

– Bolno je jako, ali buću spreman za nedelju sigurno – rekao je Jović.

Nadamo se da će Stefan Jović uspeti da se oporavi do sutra i da će zajedno sa još 11 momaka posle tri izgubljena finala stići do zlata.

0
0

4 Komentara

  1. EJ, Dragon, sta tebe svrbi pa se nerviras,a?
    Dakle,nije ugledan ako ne navija za prigradski klub sa tri adrese? Imam osecaj da ste sevi mnogo umislili, dodje vreme pa prodje,pa istovremeno bude neko lose vreme pa dodje vreme vracnja dugova! A KKP ostaje jedina srpskaikona u klupskoj kosarci. Vi, ej,viiii/ Pa vi ste skupina kozojeba koja bi da se pojavi u ogledalu ispred ikonostasa! Hbg, ne moze, ma ne moze,bre!
    PARTIZAN IS ONE AND ONLY!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. @hot sport Darko Noveski
    Po čemu je to Tegeltija „ugledni košarkaški novinar“? Zato što je deklarisani navijač Partizana?Zato što je pravio striptiz u Pioniru , da bi podržao Vujoševića?Ili zato što je u stalnom sukobu sa zvezdinim navijačima i Čovićem? To kakav je on novinar sačuvajte to mišljenje za sebe. Za većinski deo Srbije je on pristrasni navijač Partizana,koji nikada neće biti realan i objektivan.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..eh, da su tu Teo i Markovic, igrao bi se samo sa Stimarom na klupi za rezerve..i Lazicem, mada onda ne bi bili ni na toj klupi..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter