11
Košarka

FOTO: STARSPORT

GRAD BEOGRAD DAJE MILIONE PARTIZANU: Ali, pre toga mora se ispuniti preko potreban uslov

Objavljeno: 15.09.17 u 10:11

Košarkaški klub Partizan i dalje je u velikim dugovima, što mu itekako otežava iole normalno funkcionisanje.

Kako piše ‘Kurir’, u pitanju su dugovanja u iznosu od gotovo 50.000.000 dinara, zbog čega je račun u blokadi, crno-beli ne mogu da registruju igrače, a samim tim nema i sponzora.

Međutim, postoji mogućnost da Grad Beograd pomogne Partizanu sa 20.000.000 dinara kako bi sa pristiglim pojačanjima ušao u novu sezonu.

Međutim, pre toga račun crno-belih mora da bude odblokiran.

– Mi smo se mnogima obratili za pomoć i tačno je da postoji dobra volja grada nam izađe u susret. Da bi se to uopšte desilo, najpre oramo da izdejstvujemo deblokadu računa. Tada ćemo dobiti pomoć, biti u prilici da potpišemo neke sponzorske ugovore i krenemo u rešavanje gorućih problema kao što je registracija igrača – izjavio je za ‘Kurir’ Dejan Kijanović, novi direktor Partizana.

0
0

11 Komentara

  1. Bas su se pretgrli … Dok jedan velikan Srpske kosarke koji je toliko dao ovoj zemlji toliko asova napravio i toliko znacajnih Evropskih rezultata napravio ( Titula prvaka Evrope i ucesce na 4 final foura ) plus 13 godina u nizu igrao EL i dominirao ovim prostorima je dovoden na nivo Srpskih ligasa, zbog duga od 6 miliona… Dok se klubu bez kosarkaske tradicije oprasta 17.5 miliona ( raznim kriminalnim preregistrovanjem i td sto je moguce nazalost samo u Srbiji ) da neki iz predgradja lece svoje dugogodisnje frustracije zbog dominacije vec pomenutog velikog Kluba, uz pomoc vrhovnog poglavara, pricaju o nekom postenju a ovamo parama ukraden sa Kosova finansiraju jedan Drzavni projekat i imaju budzet od 4-5 miliona e… Rocesti kao za 500 000 e a ustvari za 680 000 e igra ( proverena informacija) i tako i ostali stranci… Sta reci osim Apsurd to je moguce samo u zemlji Srbiji… Zato i jesmo tu gde smo nazalost…

    0
    0
    Odgovori
  2. otimaj od naroda..otimaj od sirotinje…20god ovaj klub je na grbaci naroda. kao fol nikad nisu bili u dugovima..lazu navijace 20godina da su najbolji a sve to preko ledja ovog napacenog naroda

    0
    0
    Odgovori
  3. Sasa Djordjebic
    Danilovic
    Zeljko Obradovic
    Bogdanovic
    Milosavljevic
    Lučić
    Mačvan
    Bircevic
    Da nije njih da li bi stigli dokle smo stigli u kosarci, i to neko hoce da ugasi a sa druge strane 3 miliona evra samo za plate a dajte jedno pravo ime i prezime sa te strane sem Nebojse Čovica i pare sa Kosova

    0
    0
    Odgovori
  4. 20 miliona DINARA ..???!!! Sta je 20 milki DINARA u odnosu na OPROSTENIH/“ZABORAVLJENIH“ i OTPISANIH 17,5 000 000 MILIONA EVRA UGASENOG CRVENOG KK !!! Ili drugacije, sta je nasih 165 hiljada evra duga u odnosu na njihovih 17,5 MILIONA EVRA DUG-NISTA-PRAVA SITNICA I JOS BI TO DA IZJEDNACE I DA SE ZAHVALJUJEMO K’O I ONI IZRENTIRANI SENDVIC KLIMOGLAVCI !!! NISMO ISTI , MI SMO INSTITUCIJA, A ONI PROSTITUCIJA I NIKADA IZMEDJU NAS NECE POSTOJATI ZNAK JEDNAKOSTI, DVE OBALE-DVA SVETA !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. 20 miliona DINARA ..???!!! Sta je 20 milki DINARA u odnosu na OPROSTENIH/“ZABORAVLJENIH“ i OTPISANIH 17,5 000 000 MILIONA EVRA UGASENOG CRVENOG KK !!! Ili drugacije, sta je nasih 165 hiljada evra duga u odnosu na njihovih 17,5 MILIONA EVRA DUG-NISTA-PRAVA SITNICA I JOS BI TO DA IZJEDNACE I DA SE ZAHVALJUJEMO K’O I ONI IZRENTIRANI SENDVIC KLIMOGLAVCI !!! NISMO ISTI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter