0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

DOGAĐAJ VEČERI: Bogdan otrkio šta mu je reako Aleksej Šved posle utakmice (FOTO)

Objavljeno: 15.09.17 u 23:44

I u ovoj pobedi srpskih košarkaša je lider naše reprezentacije bio Bogdan Bogdanović.

Čelnici Sakramento Kingsa već mogu da trljaju ruke zbog posla koji su ovog leta obavili.

Danas su svoju borbu unutar ove velike, košarkaške, imali Bogdan Bogdanović i Aleksej Šved. Rus je ubacio više poena, ali daleko od toga da je iz nje izašao kao pobednik. O tome su i kratko ‘proćaskali’ Šved i Bogdanović nakon isteka vremena u polufinalu.

– Šved mi je rekao: ‘Ti si lud!’, odgovorio sam mu da je on na svakoj utakmici dao po 30 poena, ali da je na kraju važno samo ko je otišao u finale, kazao je posle utakmice Bogdan Bogdanović.

Igrač Sakramenta će ukoliko Srbija porazi prekosutra Sloveniju sasvim sigurno biti najkorisniji igrač Eurobasketa, ponovo je imao sjajnu rolu i ubacio 24 poena, a neke je postigao u najvažnijim momentima kada se lomio meč.

– Izuzetan uspeh za nas, za mene lično. Ne znam šta da kažem, stvarno sam presrećan. Posle mnogih povreda nastavili smo da verujemo. Sale nam je ulivao neverovatnu dozu samopouzdanja i energije za ovo, spremao nas za ovakve fizičke napore. Čestitke svim igračima. Hvala navijačima što su došli da nas podrže. Napravili smo veliku razliku, ali se desila njihova velika serija. Oni su pokazali kvalitet, za dva minuta su to stigli. Tu smo pali, ali smo se podigli i stigli do finala, izjavio je Bogdanović.

European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket 15.9.2017. Istanbul, Turska, 14. Septembar 2017. Srbija – Rusija, Serbia – Russia (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter