3
Evrobasket 2022

European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Srbija - Velika Britanija, Serbia - Great Britain 05.9.2017. Istanbul, Turska, 5. Septembar 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

VELIKI PEH: Košarkaš Srbije završio Eurobasket

Objavljeno: 13.09.17 u 16:52

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, će u nastavku Evropskog prvenstva imati na raspolaganju 11 igrača.

Srbija je otišla na Evropsko prvenstvo u izuzetno oslabljenom sastavu. Zbog povreda su sa Eurobasketa izostali Miloš Teodosić, Marko Simonović, Nemanja Nedović, Miroslav Raduljica, Nemanja Bjelica, a sada se ‘orlovi’ susreću sa novim problemom.

Naime, Branko Lazić neće izaći na parket do kraja šampionata zbog povrede kuka koju je zaradio još u prvom meču prvenstva, kada je zadobio udarac od Letonca Janisa Time

Lazić je ovog leta debitovao u dresu Srbije, a na Evropskom prvenstvu je dosad odigrao 36 minuta, a najviše vremena na terenu proveo je u meču protiv Velike Britanije – 14.

0
0

3 Komentara

  1. Žalosno što nije ni igrao, a.mogao je mnogo da pomogne reprezentaciji, ali Selektoru su važniji neki drugi drugoklasni igrači.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter