5
AdmiralBet ABA Liga

‘BOMBA’ ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: Na Mali Kalemegdan stiže bivši košarkaš Partizana?

Objavljeno: 10.09.17 u 11:38

Crvena zvezda je rešila pitanje prvog plejmejkera angažovavši Amerikanca Tejlora Ročestija, a crveno-beli su na dobrom putu da se dodatno pojačaju pred početak nove sezone.

Prelazni rok za crveno-bele još uvek nije završen, traži se igrač na poziciji ‘četiri’ a kako je preneo Sportando, šampion ABA lige je u pregovorima sa Kevinom Džounsom, nekadašnjim igračem Partizana. Džouns je u redovima crno-belih imao izuzetnu sezonu u kojoj je beležio prosečno 17 poena i hvatao oko sedam skokova po meču.

Amerikanac je posle odlične sezone u Partizanu prešao u Lokomotivu Kuban i prošle sezone je bio saigrač Tejlora Ročestija u ovom ruskom klubu.

Kevin Džouns je na utakmicama VTB lige prošle sezone prosečno postizao 13.2 poena uz 6.5 skokova po utakmici, dok je u Evrokupu imao učinak od 11.9 poena i 5.7 skokova po meču.

Amerikanac je u karijeri igrao i za Klivlend, filipinski San Migel Birmen i francuski Šole.

0
0

5 Komentara

  1. Uh dobro je, kad sam procitao naslov uplasio sam se da nam uzimaju Đoku Šalića. Uzmite ove amere samo nam djoku dajte. Djoku hocemo – djoku nam dajte, orice se jugom opet!

    0
    0
    Odgovori
  2. …UFFFF, dobro je, JA sam se VECCC „UPLASIO“ da nije Djordje Gagiccccc .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter