0
Košarka

FOTO: STARSPORT

STARO LICE, NOVA OPCIJA: Dobro poznato ime u Humskoj, hoće li ponovo obući crno-beli dres?

Objavljeno: 01.09.17 u 10:10

Dok je trener crno-belih Miroslav Nikolić na Eurobasketu kao pomoćnik Saleta Đorđevića, Partizan bi mogao da dobije novo pojačanje.

Iz Partizana je najavljeno da se uveliko traga za pojačanjem u reketu, čime bi gro ekipe bio popunjen. Upravo igrač na poziciji centra je počeo da trenira sa Partizanom, a videćemo hoće li potpisati ugovor i vratiti se među crno-bele.

U pitanju je Đoko Šalić, snažna ‘petica’ koja je bila u Partizanu oko godinu i po dana od leta 2013. do kraja novembra 2014. godine. Bio je nezadovoljan statusom u timu, jer je imao veoma malu minutažu, pa je zatražio i dobio raskid ugovora.

Sada ponovo trenira u Humskoj, a naredni dani daće nam odgovor da li će ući u borbu za mesto u timu sa starosedeocem Đorđem Majstorovićem i novajlijom Obradom Tomićem.

Posle Partizana, Šalić je igrao za Sparse u Bosni, kao i Sarajevo, a poslednje dve godine proveo je u Sutjesci iz Nikšića.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter