0
Evrobasket 2022

NEMANJA NEDOVIĆ UTUČEN: Nadao sam se da ću zaigrati posle četvrtog kola, ali znam kako bi meni bilo…

Objavljeno: 29.08.17 u 23:57

Emotivno se bek reprezentacije Srbije Nemanja Nedović obratio medijima posle vesti da neće igrati za nacionalni tim na Eurobasketu u Turskoj koji počinje za 24 sata.

Nije to bilo nimalo lako znati, bar tako kaže bek Unikahe. Verovao je do poslednjeg trenutka da se može oporaviti, ali:

– Žao mi je što je tako ispalo, učinio sam sve što je do mene da se oporavim na vreme. Bio je plan da preskočim prve četiri utakmice, mislim da sam mogao mnogo da pomognem ovoj ekipi – rekao je Nedović za B92.

On je istakao da podržava odluku selektora Aleksandra Đorđevića da ga ne stavi u tim, jer zna kako bi se on osećao da je u koži nekog od saigrača koji je prošao cele pripreme.

– Znam kako bih se ja osećao kada bih trenirao mesec i po dana i kada bi neko ko uopšte nije trenirao „uleteo“ i uzeo mi mesto. Odluka je dosta realna i razumljiva, treba da se okrenemo ovim momcima, bićemo njihovi najveći navijači. Znamo kroz šta su sve prošli da bi ušli u 12, treba da im pružimo najveću podršku, siguran sam da će nam doneti mnogo radosti – dodao je Nedović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter