2
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

HRVATSKI MEDIJI: Hoćemo Srbiju, dolaze sa ‘C’ timom! (FOTO)

Objavljeno: 29.08.17 u 19:50

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak 12 igrača koji će predstavljati naš tim na Eurobasketu u Turskoj.

Posle Nemanje Bjelice, Nikole Jokića, Marka Simonovića, Miroslava Raduljice i Miloša Teodosića na spisku nema Nikole Kalinića i Nemanje Nedovića. To je sedam od 12 reprezentativaca sa kojima je Srbija osvajala medalje na prethodnim takmičenjima. Ipak, tim koji Aleksandar Đorđević vodi u Tursku nije za potcenjivanje, mada sa tim se ne slažu Hrvati.

Naime, Index.hr je kao veoma važnu vest preneo spisak srpskog selektora sa konstatacijom da nema čak sedam igrača iz Rija, uključujući i penzionisanog Stefana Markovića. Zanimljiv je nadnaslov Index.hr na Tviteru gde piše ‘Bili su strah i trepet i od njih su bili bolji samo Amerikanci. A sada na Eurobasket dolaze sa ‘C’ timom’.

0
0

2 Komentara

  1. Ma ko ce ti biti u finalu?Mnogo si veliki optimista,prijatelju! Daj boze , ali…. Ovo je ostatak drim tima, kako ti to ne vidis? Ja moram da ti kazem da je maksimum ovog tima cetvrtfinale, zapamti ovo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter