0
Evrobasket 2022

BOLNICA: Srbija bez Nedovića, evo kakvo je stanje Simonovića

Objavljeno: 04.08.17 u 23:55

Košarkaši Srbije vredno se pripremaju za Eurobaket u Turskoj, ali nažalost maleri, to jest povrede prate naše igrače, jedan od važnijih neće biti spreman do samog početka turnira.

Povrede su neizbežni deo sporta, a ovog leta nisu zaobišle ni naše reprezentativce u košarci, koji se vredno spremaju za Eurobasket koji počinje 31.avgusta. Prvo je ‘strdao’ Marko Simonović, a kasnije i Nemanja Nedović. Povreda ramena beka Srbije nije nimalo naivna.

– U pitanju je povreda zgloba ramena. Nemanji je preporučeno mirovanje. Takođe, nastavićemo da pratimo situaciju i u zavisnosti od simptoma, imobilizacija ramena će trajati od dve do tri nedelje. Posle tog perioda biće urađena magnetna rezonanca, kada ćemo moći da damo dalje prognoze da li se vraća u trenažni proces ili je potrebno još mirovanja – rekao je doktor Dragan Radovanović za Novosti.

Ohrabrujuće vesti oko Marka Simonovića.

–  Oporavak Simonovića ide željenim tokom – kratko je dodao Radovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter