4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘BUM’: Crvena zvezda našla zamenu za Kuzmića, centri rivala neće smeti u reket (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.17 u 09:28

Crvena zvezda je isplatila Gala Mekela čime joj je ukinuta zabrana dovođenja igrača, a sada tim sa Malog Kalemegdana dovodi igrače kao na traci.

Otišlo je više od pola tim, ostali su samo kapiten Branko Lazić, Nemanja Dangubić, Milko Bjelica, Ognjen Dobrić i Boriša Simanić. Priključili su im se Marko Kešelj, Stefan Janković i Nikola Jovanović, a sada bi na Mali Kalemegdan mogla da stigne snažna ‘petica’.

Kako javlja Sportando, blizu Crvene zvezde je Kolton Ajverson, bivši centar Makabija iz Tel Aviva, Reč je o Amerikancu visokom 213 cm, koji je u karijeri igrao za Bešiktaš, Baskoniju, Karšijaku i Makabi. Prošle sezone u Evroligi je beležio osam poena i 5,3 skoka po meču.

Kako je HotSport već pisao, nije samo Kolton Ajverson u pregovorima sa Crvenom zvezdom. Razgovori se vode sa Đorđem Gagićem, Oliverom Lafajetom i Rajanom Tulsonom. Jasno je da će Dušan Alimpijević imati jak tim na raspolaganju za narednu sezonu.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter