0
Košarka

FOTO: STARSPORT

POLETELI SALETOVI ‘ORLOVI’: Reprezentacija Srbije otišla na Kopaonik bez bitnog igrača

Objavljeno: 23.07.17 u 14:12

Košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je na Kopaonik, gde će obaviti prvu fazu priprema za Evropsko prvenstvo.

Posle obavljenih medicinskih testiranja i nekoliko dana uvodnih treninga u Pioniru, naša reprezentacija boraviće na Kopaoniku do 6. avgusta. Prvi kontrolni meč izabranici selektora Aleksandra Đorđevića odigraće 2. avgusta, kada će se u Kraljevu sastati sa „B“ selekcijom Srbije.

Krenuli smo sa laganim uvodom u ova tri dana u Beogradu i od ponedeljka, u stvari, počinju prave pripreme. Iz atmosfere odmora ulazimo u radnu atmosferu. Na Kopaoniku ćemo provesti dve nedelje koje smo detaljno isplanirali da bi sproveli naš zacrtani program. Odigraćemo utakmicu sa univerzitetskom selekcijom, po povratku u Beograd očekuje nas „Trofej Beograda“, zatim idemo na turnire u Hamburg i Atinu, da bi nekoliko poslednjih dana pred Šampionat trenirali u Beogradu. Ulazimo postepeno u ritam treninga, bez prevelikog fizičkog napora, da bi se postepeno uveli u pun trenažni proces. Vidi se ozbiljnost na treninzima, što je jako pozitivno. Momci znaju šta nas čeka, već dugo smo zajedno i znamo naše ciljeve – rekao je pred put Aleksandar Đorđević.

Selektor Đorđević je zadovoljan zdravstvenom situacijom, iako ona nije idealna.

Zdravstveni bilten je dosta dobar i nema nekih novih povreda. Bogdanović ima produžetak terapije zbog povrede koju je vukao cele sezone, pa zbog toga ne kreće sa ekipom, već će ostati još nekoliko dana u Beogradu da bi završio terapiju i radio po posebnom programu. Dragan Milosavljević posle teške povrede koju je imao, polako vraća fizičku snagu po čemu je prepoznatljiv. Pripremni period će mu za to mnogo značiti – zaključio je Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter