0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ OTVORENO: O ‘ponudi’ Zvezde za Vanju Marinkovića i statusu Veličkovića

Objavljeno: 20.07.17 u 18:20

Iako je tema okupljanja bila reprezentacija, pomoćnik Aleksandra Đorđevića nije mogao da izbegne razgovor o Partizanu.

Kako je Miroslav Nikolić izjavio, ponovo se nalazi u situaciji sličnoj onoj od pre 20 godina kada je dolazio u crno-beli tabor.

Tada je takođe bila loša sitacija u klubu, ponovo kreće od nule i pokušava da bivšeg prvaka Evrope vrati na pravi kurs. Biće teško sastaviti ekipu, sem što crno-beli nisu finansijski stabilni, osuo se dobar deo prošlogodinjeg tima odmah nakon završetka sezone.

Pitanja koja su se prva nametnula jesu vezana za glasine da će Crvena zvezda pokušati da angažuje Vanju Marinkovića, kao i o statusu Novice Veličkovića:

– Što se Vanje tiče, ne, ne, ne verujem… On ima još godinu dana ugovor sa Partizanom. Razgovaraćemo sa Novicom, ima vremena. Videćemo u kakvom je stanju. On ima povredu noge, na moru je koliko znam. Novica je naša legenda i sigurno zaslužuje da uvek bude tu, ali videćemo koliko može da igra, rekao je Nikolić za ‘Sport klub’.

Dva stranca su prva pojačanja Partizana, Obrad Tomić iz BiH kao i Tom Vilson, Australijanac. Ipak u narednom periodu bi na želju Nikolića trebalo da dođe još novih igrača, a među njima su Ti Džej Vilijams, Nikola Radičević, Stefan Janković i Nikola Jovanović.

– Svi su u opticaju. Videćemo koga možemo da dovedemo. To su moje želje. Imamo samo Tomića potpisanog, jako interesantnog igrača. Ponavljam, hoću što više talenata da okupim. Nisam bio tu kada je Tom Vilson potpisan. Kod mene prolaze samo jaki i interesantni klubu. Neka je bio kapiten u mladoj reprezentaciji Australije, opet je stranac. Meni treba iskusan stranac. Želim da forsiram našu decu i popunjavam reprezentaciju, a ne mlad stranac da kod mene i kroz Partizan pravi karijeru, dodao je novi trener crno-belih.

Po poslednjim informacijama, crno-beli su blizu velikog pojačanja u vidu Aleksandra Aranitovića sa kojim je već ostvaren prvi kontakt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter