5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SAGA JE ZAVRŠENA: Stefan Jović ima novi klub!

Objavljeno: 13.07.17 u 12:50

Posle Luke Mitrovića, Čarlsa Dženkinsa, Nejta Voltersa, Diona Tompsona i Marka Simonovića, i Stefan Jović je napustio Crvenu zvezdu.

Saga oko transfera Stefana Jovića u minhenski Bajern je završena. Dosadašnji plejmejker Crvene zvezde će sa Bavarcima potpisati dvogodišnji ugovor, objavio je nemački portal ‘Basketball’.

Srpski reprezentativac je figurirao i kao moguće pojačanje Olimpijakosa, Barselone i Makabija, ali je klub iz Minhena bio najkonkretniji. Jović će u Bajernu sarađivati sa selektorom Srbije Aleksandrom Đorđevićem, a društvo će mu praviti još jedan srpski reprezentativac, Vladimir Lučić.

Jović je upravo u Minhenu postavio rekord Evrolige po broju asistencija na jednom meču. U pobedi Crvene zvezde nad Bajernom novembra 2015. godine, srpski reprezentativac je imao čak 19 asistencija.

Pripremio: Branko Puzović

0
0

5 Komentara

  1. Napravis ih igracima, a oni brze bolje da pobegnu… Mali su ljudi ako odu pre isteka ugovora… i Jovic i Kuzmic i Guduric!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zeznuli su se. Povredjen hronicno. Menadzer odradio transfer preko svog trenara i direktora. Nigde nije mogao da prodje preglede

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma tako je sve rasprodajte……..bravo,bravo,bravo….A gdje je predsjednik zasto se ne oglasi da nam kaze istinu.S’ cim cemo igrati EL???????????????????????????????????????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter