0
Košarka

(FOTO: STARSPORT)

PONOVO UBEDLJIVI: ‘Orlići’ preslišali Letonce, dominirali Zvezdin i Partizanov centar

Objavljeno: 08.07.17 u 21:00

Bolje nije moglo za kraj od strane izabranika Vladimira Đokića.

Na poslednjem okršaju turnira ‘Turgut Atakol’, Srbija je sa 88:61 porazila Letoniju.

Svega par minuta su Letonci bili konkurenti našoj mladoj reprezentaciji koja je u ostatku utakmice ‘gospodarila’ parketom. Zahvaljujući trojkama, odnosno tri vezana pogota izvan 6,75, rivali ‘orlića’ su bili u blagom vođstvu u uvodnih nekoliko minuta, ali je ubrzo Srbija počela sa boljom igrom i do kraja kvartala imala plus sedam.

Na početku druge deonice su naši momci napravili fenomenalnu seriju od 15:0 i u velikoj meri rešili pitanje pobednika danas. Do kraja utakmice nije opadao ritam srpskih košarkaša kojima je samo ostalo da dovrše započeti posao iz prvog poluvremena.

Najbolji je u pobedi bio košarkaš Crvene zvezde, Boriša Simanić sa 15 poena, 13 je postigao Miloš Glišić, a 12 takođe odlični centar Partizana, Nikola Tanasković.

Pobednik turnira ‘Turgut Atakol’ će biti poznat tek nakon večerašnjeg duela Turske i Litvanije, pehar će poneti Srbija ukoliko pobedi domaćin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter