0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SALE NE ODUSTAJE: Selektor Srbije odvodi Zvezdi najboljeg igrača, ali…

Objavljeno: 18.06.17 u 20:44

Neizvesno je u kom će sastavu Crvena zvezda igrati naredne sezone, a jedan momak je blizu odlaska sa Malog Kalemegdana, ipak crveno-beli neće ostati praznih šaka.

Aleksandar Đorđević ne odustaje. Želi u Bajernu plejmejkera Crvene zvezde Stefana Jovića. Selektor Srbije u sjajnom organizatoru igre vidi igrača potrebnog da se prekine dominacija Brose basketa u Bundesligi. Ipak, pita se Crvena zvezda koja ima ugovor sa Stefanom Jovićem još 12 meseci, ali i klauzulu da ga pusti u slučaju dobre ponude. To znači da bi tim sa Malog Kalemegdana dobio određeno obeštećenje, a novac je šampionu Srbije i Jadrana sada preko potreban.

Stefan Jović je ove sezone bio nosioc igre Crvene zvezde sa 7,5 poena, 5,6 asistencija i dva skoka u Evroligi. U ABA ligi je beležio 6,8 poena, 5,9 asistencija i 2,7 skokova. Nažalost, odlučujuće utakmice Evrolige je propustio zbog povrede leđa, a lečio se baš u Minhenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter