0
Košarka

FOTO: STARSPORT

RAZBIJA SE KASA: CSKA nudi ogroman novac za Miloša Teodosića, neverovatna brojka za Evropu

Objavljeno: 18.06.17 u 14:24

Moskovljani su odlučili da ‘stanu na crtu’ ponudama iz NBA lige.
Već mesecima se nagađa gde bi srpski plejmejker mogao da nastavi karijeru.

Opšte poznato je da Milošu Teodosiću više nema ugovorne obaveze prema CSKA, čini se da će Srbin izvesno otići u NBA posle mnogo ponuda klubova iz te zemlje. Ipak, ‘Armejci’ nisu želeli tako lako da se predaju pred naletom klubova iz Amerike, prvo su ponudili trogodišnji ugovo od 14 miliona evra koji nije urodio plodom, a po poslednjim informacijama stranih medija, CSKA bi Teodosiću dao čak 30 miliona evra za petogodišnji ugovor u Rusiji!

To bi bilo skoro duplo više od primanja trenutnog rekordera Alekseja Šveda koji godišnje zaradi 3,4 miliona, Miloš Teodosić bi po sezoni u CSKA imao čak šest miliona evra i to bi verovatno značio završetak karijere u Moskvi.

Isti izvor, novinar Greg Logan, smatra da će Bruklin Netsi ‘poklopiti’ CSKA ponudom od 24 miliona za tri godine, ili osam miliona po sezoni, kao i da oni nemaju problem sa tim da izađu na kraj sa rekordnim evropskim ponudama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter