1
Košarka

FOTO: STARSPORT

GRBOVIĆ PONOVO KRITIKUJE PARTIZAN: Ne možeš da izađeš na teren i da se ne boriš

Objavljeno: 11.06.17 u 12:50

Goran Grbović se ne ustručava da kritikuje situaciju Partizana, a prokomentarisao je izostanak njegovog omiljenog kluba sa finala Košakaške lige Srbije.

Grbović smatra da je nedopustivo da igrač Partizana da izađe na teren i ne bori se.

– Nije problem što smo ostali bez titule, niti je bruka izgubiti meč, ali je sramota izgubiti na ovakav način. Ne možeš da izađeš na teren i da se ne boriš. To je nedopustivo, a predstavlja samo reflekciju stanja u klubu, rekao je Grbović.

Goran Grbović smatra da od odlaska Duška Vujoševića klub nema ideju, da se stalno vuku pogrešni potezi.

– Oterali su generala i Partizan je ostao bez sistema. Setite se, dok se Zvezda bavila nama i pokušava da nas stigne, nije uspela da se oporavi, a kada su se orkenuli sebi to im je uspelo. Moramo da se resetujem i krenemo ispočetka.

Kritikovao je i ekipu i rukovodstvo.

– Partizan igra košarku na nivou srednjoškolskog tima, a za to je namanje kriv Aleksandar Džikić. Niko ne preuzima krivicu, pa nema nikoga da izađe u javnost i kaže koliki je dug ili ko je odgovoran za selekciju igrača. Dve godine samo gledaju u pravcu Nemanjine da li će im dati neki novac. Sramota! – poručio je Grbović.

0
0

1 Komentara

  1. koliko je ovaj patetican nije dobio posao umesto kecmana i sada prica cigani se okrenuli sebi,sami su obrisali 15 miliona evra duga,aimaju filijalu u ligi,pare obezbedjene od dresova i dukseva…a setitet se samo sta je pricao pre dolaska pekovia kako je napadao covica 940k za wiliams-a,sve radi samo da bi diskreditovao one koji su izabrani pre njega,kao covic sposoban a ovi nepsosobni,ne psotoji nikakav reset,nikakva vizija i plan u ovkavoj situaciji jedino da zivlacimo maksimum iz date situacije tj pametna selekcija igraca,dug da vratimo ne mzoemo samo da ne odemo na 10 miliona zna se ko mora da ode da bi bilo sta krenulo na bolje…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter