0
AdmiralBet ABA Liga

MUTA NIKOLIĆ: Partizan je institucija ali ja sam uvek optimista

Objavljeno: 28.04.17 u 17:55

Trener ekipe Dinamika, Miroslav Nikolić, pred duel sa crno-belima ističe da je protiv takvog rivala teško bilo šta očekivati ali da u sportu ništa nije nemoguće.

Pomoćnik selektora reprezentacije Srbije ističe da je ekipa Vršca u prvom kolu dala recept kako treba igrati protiv Partizana, koji on i njegova ekipa treba da slede.

-Mi smo zadovoljni što smo uopšte ušli u Super ligu, a sada nam preostaje da se borimo koliko budemo mogli. Partizan je institucija i teško je očekivati nešto protiv takvog kluba, ali da se razumemo -ja sam uvek optimista. Ako u odbrani odigramo na pravi način sve je moguće. Vršac je pokazao da mogu ravnopravno da igraju sa njima, pa što ne bismo i mi.- rekao je Nikolić.

Košarkaš Dinamika, Aleksandar Tornjanski ističe da će za većinu njegovih saigrača meč protiv Partizana biti jedno novo iskustvo i da su svi maksimalno motivisani za ovaj duel.

-Partizan je vrlo iskusna ekipa koja iza sebe ima velik broj utakmica u ovoj sezoni. Prisutna je i mala trema jer većina naših mlađih igrača nikada nije igrala u takvoj hali pred takvom publikom. Ipak mi u ovu utakmicu ulazimo u dobrom raspoloženju, nakon pobede nad Spartakom i mogu reći da smo u dobrom ritmu. Idemo maksimalno motivisani, daćemo sve od sebe pa ćemo videti šta će od toga ispasti-, zaključio je Tornjanski.

Utakmica između Partizana i Dinamika na programu je u subotu od 19:30, u hali „Aleksandar Nikolić“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter