0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SLEDI RASPLET: Lazić u Barseloni, Gudurić u Realu? Evo šta Miško Ražnatović kaže o tome… (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.17 u 13:58

Najbolji igrači Crvene zvezde biće itekako traženi predstojećeg leta, to je potvrdio i agent Miodrag Miško Ražnatović.

Mnoge je iznenadila izjava Miška Ražnatovića ovog jutra na TV ‘Pink’ gde je otkrio da Denver ne želi da Nikola Jokić igra za Srbiju na Eurobasketu ovog leta.

Osim toga, poznati agent je govorio o još nekoliko svojih igrača, među kojima su i Branko Lazić i Marko Gudurić i koji prema nekim spekulacijama imaju ponude Barselone, odnosno, Real Madrida.

– Teško je reći. Sigurno je samo to da su informacije koje su se pojavile na dan utakmice Zvezde i Cedevite bile zlonamerne, jer je evropsko tržište takvo da u aprilu možda pet odsto igrača zna gde će igrati sledeće sezone – izjavio je Ražnatović.

On je dodao da će interesovanja sigurno biti, ali da ih za sada nema, što je i očekivano.

– Ponavljam, još je rano, jer klubovi čekaju završetak sezone, pa odabir trenera… Tako da te informacije da Gudurić ide u Real, a Lazić u Barselonu nisu tačne. Odnosno, u ovom trenutku niko o tome nije razgovarao, ali nema dileme da su igrači Zvezde posle ove sezone izuzetno traženi i da će imati više mogućnosti na tržištu. Šta će se desiti, to jest da li će ostati ili ne, znaćemo za dva, do dva i po meseca – istakao je Ražnatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter