0
Evrobasket 2022

EPILOG: Amerikanac se vraća po Tea, da li će ga sada definitivno odvesti u NBA?

Objavljeno: 12.04.17 u 23:55

Košarkaška sezona širom sveta stigla je do samog kraja, a klubovi već uveliko traže pojačanja, pre svega oni NBA koji nisu izborili plasman u plej-of.

Košarkaško pitanje godine jeste hoće li Miloš Tedosić ostati u Evropi ili će odlučiti da na ulasku u četvrtu deceniju života oproba u najjačoj ligi sveta? CSKA mu nudi novi ugovor čime bi ga učinio najplaćenijim igračem Starog kontinenta, sa druge strane su američki milioni i šansa da se oproba sa najboljim igračima današnjice gde i on pripada.

Za sada zvaničnih ponuda iz NBA lige nema, ali skauti ga prate. Tako je pre nešto manje od mesec dana u Moskvi boravio generalni menadžer Bruklin Netsa Sin Marks. Odgledao je meč srpskog ‘mađioničara’ i pun utisaka se vratio ‘preko bare’. Sad kako to najavljuje Dejvid Pik se vraća u Rusiju. Mediji spekulišu sa konkretnom ponudom. Nadamo se da mogući odlazak Srbina u NBA neće uticati na to da Miloš Teodosić ponovo obuče dres reprezentacije i ‘dovede do ludila’ sve naše protivnike na Eurobasketu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter