0
Košarka

HRVAT ‘PRLJAVO’ PROVOCIRAO JOKIĆA: Uvrede na račun Srbina koje govore samo o jednoj strani (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.17 u 10:34

Ovakvim stvarima nije mesto na sportskim borilištima, a posebno u dalekoj SAD, gde ‘tamo neki’ Srbin igra možda i najlepšu košarku u poslednjih ‘iks’ godina.

Denver je noćas savladao Nju Orleans sa 134:131 uz 21 poena Nikole Jokića i 12 asistencija Srbina. Ipak, pored sjajne partije, meč je obeležio manji skandal kada se na tribinama našao jedan hrvatski navijač sa ‘šahovnicom’, iako na parketu nije bilo nijednog igrača iz te zemlje.

Očigledno je bilo da je tu bio sa razlogom, što su kasnije potvrdila dobacivanja ‘Nikola, ti si četnik!’, te je bilo jasno da mu je cilj bio upravo srpski reprezentativac. Neuka novinarka mu je čak prišla i pitala ga o Jokiću, da bi dobila odgovor da je to srpska zastava, a zatim i par uvreda na račun Srbina.

Nije bitno, uz Nikolu Jokića naučiće vrlo brzo kako izgleda srpska zastava.

– Reporterka Denvera priča sa Markom koji je kupio ‘srpsku’ zastavu preko interneta da bi podržao Nikolu Jokića. Da li vam liče ove zastave? – glasila je jedna od šala na račun ove novinarke.

Bez obzira na to, Jokić je odigrao još jednu maestralnu, pre svega za tim, i približio ga plej-ofu. Uz ovakve poteze:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter