3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

STEFAN BIRČEVIĆ: Evo zbog čega je Cedevita favorit u polufinalu…

Objavljeno: 15.03.17 u 19:55

Odmora nema, ligaški deo sezone je tek završen, a plej-of startuje za vikend, a prvi će na parket Cedevita i Partizan u Zagrebu.

O duelu sa Zagrepčanima govorio je jedan od najboljih igrača Partizana ove sezone Stefan Birčević. On se prvo osvrnuo na igre crno-belih tokom sezone.

– Na dobar način smo završili sezonu. Ostvarili smo 19 pobeda, nadali smo se plej-ofu i došli smo do njega. U njemu nismo favoriti, ali želimo da se spremimo što je bolje moguće. Po mom mišljenju, nadam se da možemo da uđemo u finale – rekao Birčević, a preneo Mondo.

Krilo Partizana ulogu favorita prepušta Cedeviti, naveo je i razlog zbog kog misli da su Hrvati u prednosti pred dvomeč ili tromeč.

– Dobili su nas oba puta, zato i jesu favoriti, ali plej-of je nešto drugo. Mislim da imamo dosta motiva u tim mečevima. Favoriti su jer smo izgubili u tim utakmicama i to je još jedan razlog da što bolje odigramo – dodao je Birčević.

0
0

3 Komentara

  1. Izgubili ste dva puta od njih,zato jer su kvalitetniji i kao ekipa a pogotovo pojedinacno i dobice vas jos dva puta.Mozete da ih dobijete u Bgd,mozda jednu tekmu i to samo onom ragbi kosarkom kad bijete sve zivo,kao ludi,ali pod uslovom da vam sudije dozvole da igrate na taj nacin,inace nemate sanse.Po kvalitetu ste osvojili jedno mesto vise nego sto je trebalo na kraju prvenstva jer je i Buducnost mnogo jaca od vas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter