0
Košarka

MNOGE ĆE RASTUŽITI: Stefan Marković otkrio razlog iz kog neće više igrati za reprezentaciju (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.17 u 16:25

Stefan Marković je postao sinonim za uspehe košarkaške reprezentacije, a ove sezone igra u fantastičnoj formi u ruskom Zenitu.

Izveštaji koji iz dana u dan govore o njegovim odličnim partijama naterali su mnoge da se ponadaju da će se popularni Pefi vratiti u nacionalni tim, ali je usledilo razočaranje:

– Nije to odluka koju sam doneo preko noći, niti neko treba da me moli, nisam klinac. Jedini razlog jeste moje fizičko stanje. Godine sam proveo u jakom ritmu bez pauze i to je ostavilo traga, telo mi ne dozvoljava više, rekao je Marković u opširnom intervjuu datom Sportklubu.

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

On je potom dodao:

– Vratio sam se posle povrede, želeo sam po svaku cenu da budem deo te priče u kvalifikacijama – ispunili smo svoj san posle, uzeli medalju na OI, neka to bude jagoda na šlagu i srećan sam što je tako, ali moja odluka bila bi ista i da nije bila tog uspeha. Odluku sam doneo još pre Rija, to su znali ljudi oko mene i saigrači sa kojima sam baš blizak. Slučajno je izašlo u javnost i napravio se ’bum“, rekao je plejmejker Zenita i bivši reprezentativac Srbije.

Podsetite se nekih od poteza iz dosadašnje Markovićeve karijere:

 

(Youtube/Branislav Šormaz)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter