0
AdmiralBet ABA Liga

(FOTO: STARSPORT)

ABA LIGA: Cedevita prebacila ‘stotku’ i potvrdila drugo mesto (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.17 u 21:12

Tim iz Železnika je pretrpeo poraz u Zagrebu.
Cedevita je u poslednjem kolu regionalnog takmičenja bila bolja od FMP-a sa 104:92.

Neočekivano bolje su gosti otvorili ovaj duel i imali solidnu prednost tokom početnih 10 minuta u prestonici Hrvatske. Ubrzo se, već do poluvremena, Cedevita konsolidovala i zaigrala bolje, nadoknadila zaostatak i povela. Na pauzu su domaći otišli sa prednošću od četiri poena.

ABA LIGA: Radivojević srušio Partizan, Zvezda sada ‘bira’ rivala u polufinalu

Nastavila se veoma efikasna košarka na obe strane. Izuzetno precizni su bili i domaći i gostujući košarkaši, dok je Cedevita za nijansu bila bolja i u tim momentima. Prednost je minimalno rasla što nije odgovaralo timu iz Železnika jer je bilo sve manje vremena za preokret. Sjajnom odbranom u poslednjem kvartalu Cedevita nije dopustila iznenađenje i privela je meč kraju u svoju korist.

Najbolji je u pobedi svog tima bio Bilan sa 23 poena i sedam skokova, Boutrajt je dodao 20, dok je Begić imao 13. Na drugoj strani je Džona Bolden imao 23 poena, dok je Ljubičić postigao 20, a Davidovac 16.

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter