0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’ IZ GRČKE: Delije slave propise zbog kojih ovaj momak neće moći da igra protiv crveno-belih

Objavljeno: 07.03.17 u 10:10

Neverovatna vest stiže iz Grčke gde je trener Panatinaikosa Ćavi Paksval oterao jednu od najvećih evropskih košarkaških zvezda iz Panatinaikosa.

Alesandro Đentile nije više član Panatinaikosa. Italijana je iz tima oterao trener Ćavi Paksval. Tako će sjajni italijanski bek po drugi put ove sezone morati da potraži novi klub. On je u PAO poslat na pozajmicu iz Armani Milana gde se takođe ‘pokačio’ sa trenerom Jasminom Repešom.

OVO ZVEZDI OLAKŠAVA POSAO: Jedan od najboljih košarkaša Milana prpopušta meč sa crveno-belima!

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle raskida ugovora sa Grcima, Đentile se vraća u Armani Milano, ali na sreću po navijače Crvene zvezde on nema pravo da nastupa za ovaj klub ni u Evroligi, ali ni prvenstvu Italije. Da stvar bude gora, Đentile ne može da potpiše ugovor ni za jedan tim iz Serije A, već samo za ekipe iz druge lige.

ZABRINUTOST: Jedan košaraš Zvezde je šepajući napustio parket, hoće li igrati u Madridu? (VIDEO)

Podsetimo, Armani Milano sledeće nedelje u okviru Evrolige dočekuje Crvenu zvezdu. Iz tima je već ispao povređeni Kalnietis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter