0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TURSKA LIGA: Odlični Štimac predvodio Bešiktaš do nove pobede!

Objavljeno: 04.03.17 u 14:27

Istanbulski crno-beli su na domaćem terenu savladali ekipu Karšijake rezultatom 86:81, a jedan od najzaslužnijih za ovaj trijumf bio je naš reprezentativac.

Bešitkaš je ovu utakmicu rešio tek u poslednjih pet minuta utakice, iako je to mogao da učini znatno ranije. Istanbulski „orlovi“ su sredinom treće četvrtine imali prednost i od 16 poena ali su se gosti vratili u meč i stigli do izjednačenja. Ipak u finišu domaća ekipa je smogla snage da dovrši započet posao i nastavi poteru za vodećim ekipama.

Štimac je u petoj uzastopnoj pobedi Bešiktaša učestvovao sa 17 poena, koliko je imao i njegov saigrač Erl Klark, dok je najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio Di Džej Stouberi sa 19 poena. U ekipi Karšijake najefikasniji je bio Majk Grin sa 24 poena.

Ovo je inače bio drugi okršaj ovih ekipa ove nedelje, pošto su prethodno odmerili snage u Ligi šampiona, gde je Karšijaka slavila sa 75:70 a naredne nedelje na programu je i revanš u prestonici Turske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter