9
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ANDREA TRINKIJERI: Gledam u statistiku i očima ne verujem!

Objavljeno: 02.03.17 u 22:05

Kontroverzni trener Brose Basketa Andrea Trinkijeri ponovo je briljirao na konferenciji za medije posle utakmice u kojoj je njegov tim poražen od Crvene zvezde 74:60.

Italijan je istakao da je njegovom timu potrebno iskustvo kako bi se plasirao u Top 8 fazu Evrolige i da ga Crvena zvezda ima, jer je u takmičenju već tri godine.

– Ono što smatram i ono što će se desiti, dve različite priče. Potrebne su nam još jedna ili dve godine da postanemo organizacija koja može da ide napred. Ovo je moja treća godina ovde, moramo stalno ići napred. Koliko je Feneru bilo potrebno godina da napravi tim za F4? Koliko je miliona potrošeno. Zvezda je ovu sezonu napravila pre tri godine, to ne treba zaboraviti – rekao je Trinkijeri.

Italijanski stručnjak se potom osvrnuo na rezultate Crvene zvezde, šanse za plasman srpskog tima u Top 8, ali i broj slobodnih bacanja koje je njegov tim izveo večeras.

– Iskreno… Bio bi rusvaj ako Crvena zvezda ne bi otišla u četvrtfinale. Ne znam kako bi bit moglo da se desi. Moralo bi da se dogodi nešto neverovatno. Dobro, desiće se nekada da Zvezda ima tri, a protivnik petnaest slobodnih bacanja. Dobro, imali smo mi tri, a Real će, kad dođe ovde, imati 15. Ali dobro… Evo, gledam i dalje statistiku meča… I dalje ne mogu da verujem šta vidim. Da smo samo tri slobodna bacanja izveli – rekao je Trinkijeri i dodao:

TRINKIJERI U SVOM STILU: Italijan odgovorio na pitanje o Joviću!

– Da li je dovoljno igrati odbranu za nešto više? Ne znam… S Jovićem dimenzija napada je drugačija. On je visoki i snažni plejmejker. Ali, ako odbrana dobija utakmice, onda će Zvezda dobiti. Svaka čast svima, strašna sezona.

0
0

9 Komentara

  1. Tacno, oni i POSTOJE TRI (3) godine, ulozeno je u ovaj kk frankenstajn i mutant projekciju tudjeg tj. ‘stranog novca’ previse, ako ne i daleko vise novca nego u Fener i Real, samo TO niko nece da kaze GLASNO I JASNO, ‘samo’ da im se dug preko noci obrise u trenu je otislo preko 17 000 000 miliona evra, a tek da bi se ulozilo u ovaj sadasnji kk mutant uz puno promasaja tipa BIG SOFO (nekoliko miliona evra-BACENIH za par tekmi..), SHILB, Elton Braun, Williinhalator…..i jos izgube od polusakatog KK Partizana-lagano, da bi se u KRK-u ‘neko’ posluzio fasistickom metodom-TROVANJEM kosarkasa KKP da bi se „OSVOJIO“ KUP .!. XXAAXXAA .!…..,,,….,,,,,,…….,,,,,,,,……..,,,,,,,,,,

    0
    0
    Odgovori
    • GDK: visok 171, kg 58, bubuljicav, poprilicno ruzan. Devojku nikad nije imao. Ima jednog druga iz osnovne kojeg kosarka ne zanima, ali igraju zajedno video igrice. Zimi nosi kapu partizan, a leti dres koji je kupio pre 10 godina. Na utakmicu ode jednom godisnje. Zivi sa mamom i tatom. Caleta se boji, a na kevu vice kad tata nije kuci. Cale ga smatra za debila, a mama se jos uvek nada da ce naci devojku. E jbg mama, nista od toga 🙂

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter