3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA UPOZORAVA PRED BAMBERG: Ubačen predmet – prazna dvorana

Objavljeno: 28.02.17 u 12:27

Crvena zvezda u četvrtak igra jedan od odlučujućih mečeva u okviru Evrolige protiv ekipe Bamberga, a kako crveno-beli javljaju, i ovaj meč je, poput onog protiv Galatasaraja, proglašen utakmicom „izuzetno visokog rizika“.

Iz tog razloga, Zvezda je na svom sajtu objavila apel upućen navijačima koji, bez izmena, prenosimo u celosti:

„Košarkaše Crvene zvezde mts očekuje još jedna važna evropska utakmica u četvrtak, u Beograd stiže ekipa Bamberga iz Nemačke.

Crveno-beli će dočekati jedinog nemačkog predstavnika u Evroligi u dvorani „Aleksandar Nikolić“ a ovaj meč je takođe označen kao utakmica izuzetno visokog rizika,i za njega će važiti identične bezbednosne procedure kao i za utakmicu sa turskim „Galatasarajem„.

KK Crvena zvezda mts kao i pred prošle utakmice koje organizuje u dvorani „Aleksandar Nikolić„, putem obaveštenja, do početka meča, informisaće vlasnike sezonskih i pojedinačnih karata, o svim bezbednosnim protokolima, terminima otvaranja kapija dvorane, i ostalim važnim informacijama pred ovu utakmicu.

KK Crvena zveza mts još jednom apeluje na sve koji se budu našli u dvorani, da ne bacaju nikakve predmete u teren, niti da sede na prolazima, jer je klub zaključno sa novom kaznom platio Evroligi 28.500 eura, a naredna kazna biće igranje utakmice pred praznim tribinama!“

Takođe, crveno-beli su saopštili i da će u prodaji biti mali kontigent karata, do kojih je moguće doći po sledećim cenama:

[stextbox id=“hotsport_text_box“]Tribine 1300 rsd
Parter 4 i B 2000 rsd
Bela loza 2500 rsd
Plava loza 3000 rsd
Loza 3500 rsd
Počasna mesta 10000 rsd
Počasna mesta (bočna strana) 5000 rsd[/stextbox]

0
0

3 Komentara

  1. Jadan Coki, koliko je jadnicak morao da plati , ali ujedno mu se i divim, covek od kluba koji je sluzio svima za salu, naravio instand evroligasa i iznajmio cak i navijace

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter