3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEIZVESTAN DATUM STARTA SUPERLIGE: Rezultati Zvezde u Evroligi kroje kalendar košarkaškog šampionata

Objavljeno: 25.02.17 u 11:22

Ukoliko se crveno-beli plasiraju u četvrtfinale najelitnijeg evropskog takmičenja, Superliga bi trebala da startuje od 3.maja.

Ekipa Dejana Radonjića nalazi se blizu plasmana među osam najboljh timova Evrope, a ukoliko do toga definitivno i dođe regularni deo Superlige startovao bi 3. maja i trajao do 11. juna. Polufinalni dvobiji odigravali bi se od 14. do 18. juna dok bi finalna serija trebala da se odigrava od 21. do 30. juna.

Ukoliko se pak dogodi da se Zvezda ne plasira u evroligaški plej-of, šampionat bi počeo već 22. aprila i regularni deo bi bio završen do 3. juna. Polufinala bi u tom slučaju bila zakazana za period od 6. do 11. juna a finele od 15. do 25. juna.

U oba slučaja, ako bi finalisti završili polufinalni posao u dva meča, završne borbe za srpsku krunu počele bi dva dana ranije od predviđenih termina.

U međuvremenu trebao bi da se odigra i završni turnir ABA lige, koji će i usloviti kasni završetak srpskog šampionata.

0
0

3 Komentara

  1. NEIZVESTAN je i „rok trajanja“ i ovog sklepanog kk mutanta ili crvene kk vestacke tvorevine ili kk-projekcije malih ‘organa’, znaci SVE je NEIZVESNO kao i odlazak OSNIVACA IM u JEDNOM „PRAVCU“, osim TROVANJA, RASIZMA, PROBUDJENOG NEONACIZMA I FASIZMA U SRB. PROTIV GRADJANA I IGRACA U SD PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter