3
Košarka

FOTO: STARSPORT

VIL HEČER SE OTVORIO: Mnogo sam bolje! Ali, bilo je baš teško…

Objavljeno: 24.02.17 u 10:15

Sezona Partizana mogla bi da se prelomi baš u ovim momentima kada je ekipu zahvatio ozbiljan virus i tim je ostao bez nekoliko važnih igrača, ali i trenera.

Jedan od onih koji su zakovani za bolničku postelju je američki plej Vilijam Hečer, koji je za ‘Informer’ otvorio dušu na dan kada bi trebalo da konačno izađe na kućno lečenje.

– Na strogoj sam dijeti. Primam infuziju i smem da jedem samo ono što mi u bolnici daju. Moj saigrač Kenan Karahodžić, koji je u bolnici zbog povrede oka, doneo mi je neke kolače juče, ali to nisam smeo ni da probam. Ništa od toga, moram da vodim računa o svemu – rekao je Hečer.

– Dosadno mi je ovde, po ceo dan ležim. Nisam očekivao da ću ostati ovde ovako dugo. Imam telefon, pa gledam neke emisije i tako ubijam vreme. Došla mi je i porodica da me poseti, a ja se razboleo.

KONAČNO DOBRE VESTI: Dvojica igrača Partizana sutra izlaze iz bolnice! (FOTO)

Kaže da je sada mnogo bolje nego što je bio pre par dana.

– Sada se osećam mnogo bolje nego pre par dana, kada sam bio baš loše. Nekoliko dana su me baš mučili stomak i temperatura. Bio sam iscrpljen od svega, ali je konačno prošlo i mnogo sam srećan zbog toga.

U javnosti vlada dilema da li se radi o trovanju ili virusu. Hečer ima svoje mišljenje.

– Ne znam od čega smo se razboleli, ali pretpostavljam da je u pitanju trovanje hranom. Sad, gde smo i šta pojeli loše, to stvarno ne znam. Šta da se radi, sve je to život. Moglo je svakome da se desi. Trebalo bi da danas izađem iz bolnice. Nadam se da ću uskoro da se vratim – zaključio je Hečer.

0
0

3 Komentara

  1. Garantovano, „bolesnici“ iz franjevačke familije će optužiti KK CZ i njegovo rukovodstvo, Čoviće ( NEBOJŠU i Vesnu), Vladu RS, i sve druge, koji nisu kao oni? Sramota je da se neko otruje hranom, posebno sportisti, ili toliko igrača oboli od virusa, sto je znak da deo kluba, zadužen za deo posla van terena, ne Funkcionise?

    0
    0
    Odgovori
  2. Da bi se otklonila svaka sumnja o tvojoj bolesti pod hitno posjetiti psihijatra,decko ti si se otkacio ko vagon….

    0
    0
    Odgovori
  3. Da bi se otklonila ‘svaka sumnja’ i prica sa NAMERNOG TROVANJA od necasnih ‘osoba;, KRK se trebao otkazati, bar polufinalne i finalne tekme DOK SE NE UTVRDI RAZLOG NAPRASNOG TROVANJA (ili oporavka kosarkasa), tj. EPIDEMIJE TOKSINA „SAMO“ ZA KOSARKASE KKP, ALI..KO TE TRUJE, TAJ JE IMAO DRUGU ‘NAMERU“ I SVRHU..BAGRA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter