3
Košarka

FOTO: STARSPORT

STANJE SVE GORE: Košarkašima Partizana rapidno opada kilaža, Džikić preuzima krivicu (FOTO)

Objavljeno: 23.02.17 u 10:46

Ne vidi se kraj problemima crno-belih.
Sa Kupom Radivoja Koraća i mukama koje su u Nišu zapatili igrači Partizana počinje crna serija. Eliminacija u Kupu i Ligi šampiona, kao i izuzetno oslabljenje tima za finiš ABA lige.

Kako domaći mediji tvrde, košarkaši Partizana koji hospitalizovani zbog stomačnih tegoba su do sada izgubili po šest kilograma i gotovo sigurno neće moći da igraju barem u dva naredna kola na Jadranu.

U problemima se nalazi i Aleksandar Džikić koji je uprkos predlozima lekara odbio bolničko lečenje u Vojnomedicinskoj akademiji, iako su mu kao rezultat infekcije vrednosti enzima jedre 35 puta veći od dozvoljenih. Džikić je preuzeo odgovornos na sebe zbog eliminacije u FIBA Ligi šampiona.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Osećam da je ova utakmica izgubljena u Solunu, gde sam ja vodio tim. Hoću da to svima bude jasno. U tom susretu smo uradili sve što je trebalo da se uradi, a onda je to greškama poništeno. Ovaj tim vodim ja. Dakle, ja sam najodgovorniji za dešavanja na terenu. Igračima hvala na svemu što rade. To je mnogo više od onoga što neko ima pravo da očekuje. Mnogo sam ponosan na igrače i trenere-saradnike i medicinski deo stručnog štaba. Mnogo sam ponosan na sve, kazao je strateg crno-belih.

0
0

3 Komentara

  1. Ja mislim da bismo mi jednom za promenu mogli ispasti ljudi i pruziti podrsku nekom ko je u nevolji bilo kakve vrste. To je sportsko rivalstvo, oni momci igraju, kidaju, bore se, ali sigurno zele jedni drugima da budu prvenstveno zdravi. Zato bi bio ogroman gest da je neko iz zvezde na konferenciji posle pobede pruzio podrsku crno belima.

    0
    0
    Odgovori
  2. ZNACI, DZILE, TI SI ‘TROVAC’, sada ISTRAGA oko trovanja „SAMO“ kosarkasa Partizana moze da prestane posto je Dzikic preuzeo na sebe ‘krivicu’, a samim tim ABOLIRAO ABOLIRANE .!. XXAAXXAA .!……………………………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter