6
Košarka

FOTO: Euroleague/Twitter

UVEK UZ PARTIZAN: Bogdanović nije propustio da isprati meč voljenog kluba! (FOTO)

Objavljeno: 20.02.17 u 12:30

Košarkaški reprezentativac Srbije, Bogdan Bogdanović, jednostavno nije mogao da propusti finalni meč Kupa Radivoja Koraća, u kojem je nastupio njegov bivši klub.

As Fenerbahčea je iskoristio slobodno vreme da uz televiroz bodri svoj klub u duelu za trofej sa Crvenom zvezdom, ali na njegovu žalost meč se nije završio ishodom koji je priželjkivao.

 

Recovery time + Serbian cup final game! 😊👌🏽

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdan.bogdanovic13) on

 

-Oporavak, plus finale Kupa Srbije.- napisao je Bogdan uz sliku.

0
0

6 Komentara

  1. Nisam primetio čestitke od njega,Vestermana,Lovernja,Anđušića,Daloa…kad je bila ona nebitna tekma,slavili su kao da su osvojili Nba ligu ali čim se trofeji dele,nema ih nigde,tu bolji pobeđuje sa pola snage.

    0
    0
    Odgovori
  2. UVEK UZ PARTIZAN, kratko i jasno, sve je stalo u 3 reci !!! Bravo !!! A ne ko izrentirani panteri, malo uz KKcz, a onda i uz FMP-e kada je DV i KKP one prve UGASIO !!! .!. XXAAXXAA .!. BOGdan BOGdanovic-CRNO BELI BRAT-UVEKKK UZ KKP !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pitaj Novicu gde su mu kolena ahahaha,e moj glavati prijatelju,imaš toliku glavudzu a prazna ko prikolica ahahahah. KUP JE NAŠ!!! AJDE U KUP TEREZE KESOVIJE MOŽDA TAMO NEKOG POBEDITE. KMEE,KMEE KORACI AHAHAHAHA.

      0
      0
      Odgovori
    • Raspitajte se i ti i Gordon kod CSKA,Reala,Fenera,Makabija,Barse,Panatinaikosa,Baskonije i ostalih evropskih velicina,kakav je to tim…uostalom neka Gordon pokaze sta zna u kupu Seje Kalaca kad budete igrali za neki dan.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter