12
Košarka

FOTO: HOTSPORT

FENOMENALNO: Grobari fanatično podržali ekipu posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća

Objavljeno: 20.02.17 u 00:00

Crvena zvezda je slavila u finalu Kupa Radivoja Koraća, a košarkaši Partizana su doživeli nešto što retko koja ekipa doživi, a to je fanatična podrška navijača i pored teških trenutaka.

Crno-beli su hrabro izginuli na parketu protiv Crvene zvezde. Nažalost, kadrovski problemi i skraćena klupa doveli su do toga da Partizan u poslednjoj četvrtini posustane. Naravno, za hrabrost nisu nagrađeni trofejom, ali jesu nečim više nego vrednim. Aplauzom i pesmom navijača. Fanatično su Grobari ispratili svoje miljenike…

Iz Niša: Jovana Jovanović i Aleksadnar Ilić

0
0

12 Komentara

  1. Ovo su dva univerzuma, sada na sa dve strane sale… Jedni koji kao navijaju za drzavni hibrid, i drugi koji dobro znaju koga vole, i zato ga vole ma sta bilo, ma gde bilo, i ma kako bilo. Ajd gani, pozz…

    0
    0
    Odgovori
    • …i stalno mu tepaju,vole,vole,vole.Na tvoju zalost,nikad se necete moci uporediti sa zvezdinim navijacima jer to jesu dva univerzuma,nebo i zemlja,dobro i zlo,istina i laz jer Zvezda je zivot,sve ostalo su sitnice,pa i vi sami.

      0
      0
      Odgovori
  2. APSOLUTNO FENOMENALNO, PO KO ZNA KOJI PUT JE ODRZANA LEKCIJA SVIMA I CASOVI NAVIJANJA tj. CASOVI LJUBAVI PREMA VOLJENOM CRNO BELOM KLUBU !!! PARTIZAN I GOBARI IZNAD SVIH I SVEGA !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter