9
Košarka

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Ovo mi je najdraži trofej u Kupu

Objavljeno: 20.02.17 u 00:42

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je posle dobijenog finala Kupa Radivoja Koraća protiv Partizana da mu je ovo najdraži trofej ‘Žućkove levice’.

– Očekivali smo težak meč. Derbi je uvek nešto što isprovocira da bez obzira na okolnosti, da pružiš više od mogućnosti, da se igra iznad bola. To smo večeras uradili i mi i Partizan – istakao je Radonjić posle meča.

– Nismo bili dovoljno dobri na početku, ali smo uspostavljali kontrolu kako je vreme odmicalo. U poslednjoj četvrtini smo stekli prednost i kontrolisali rezultat do kraja. Nije bilo jednostavno jer je bilo potrebno da se prilagođavamo momentu, da napravimo prekompoziciju u ritmu koji je izuzetno nezahvalan za sve. Osećalo se tokom igre, ali nije bilo kalkulacija, igralo se na poslednji atom snage i na našu radost smo slavili – dodao je Radonjić.

Radonjić se još jednom dotakao i rasporeda koji je paklen ove sezone za crveno-beli tim.

– Ovo nam je 48. utakmica ove sezone. Imali smo na sve napore izostanak igrača koji nosi opterećenje prema prvoj poziciji, pa se nastavljalo kroz dodatne probleme kroz poslednjih 15-ak dana… U poslednjih osam dana smo igrali pet utakmica, sa izostankom Dangubića, Voltersa koji nije spreman i Bjelice koji je pokušao da nam pomogne bez treninga… Imali smo i sitne povrede, bolesti. Već peti meč Dobrić igra sa frakturom prsta na ruci… Sve to što je izlazilo svakog dana nas je još više dovodilo u poziciju da budemo čvršći, da kohezioni elementi dođu do izražaja, da prevaziđemo sve to… Ponosan sam na momke šta su sve izdržali. Zbog okolnosti, ovo mi je najdraži Kup do sada u Zvezdi – zaključio je Dejan Radonjić.

0
0

9 Komentara

  1. Znate vi gde leži vaša tkz snaga. U liku AV. I zato pokrite se ušima i ćutite. Red je da se odužite vođi za tkz vaše uspehe. I zato pravac na mitinzima podrške AV. JEDAN VOĐA JEDAN KLUB.

    0
    0
    Odgovori
  2. Priznajte casno jednom jedan poraz, imali ste i sinoc i naklonost kao i uvek Vojinovica, dozvoljena vam je grubijanska igra koja je nama sankcionisana i KUP JE OPET NAS, i kada igramo lose za ovoliko smo bolji od vas !

    0
    0
    Odgovori
  3. Prskaj DR po tom zlu ali kako samo ti znaš,stručno i gospodski.Još jednom si izgazio boraniju prilikom direktnog susreta za neki trofej.

    0
    0
    Odgovori
  4. rudonja je samo konobar u crvenoj kuhinji zla, glavni posluzitelj tj. KUVAR se sprema da napusti ‘kuhinju“ i ODE U NEPOZNATOM PRAVCUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Volim kad pucash od muke, tada su ti komentari najinteresantniji, samo nastavi tako, momche, mozda ozdravish jednog dana!!! Xaxaxaxaxaxaxa

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter