4
Košarka

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Topovski udari, žandarmerija na parketu i spektakl o kom će se pričati!

Objavljeno: 19.02.17 u 23:52

Slike govore više od hiljadu reči, a njih je posle večerašnjeg finala Kupa Radivoja Koraća pregršt.

Bilo je svačega večeras u niškoj dvorani ‘Čair’. Varnica na parketu, pa i na tribinama, ali su one prelazile granicu sportskog navijanja i borbe kakva dolikuje ‘večitim’ rivalima.

Krajem treće četvrtine jedna baklja poletela je ka VIP zvanicama u prvim redovima uz teren, da bi zatim na teren ušli i pripadnici žandarmerije, kao i hitne pomoći, usled čega je došlo do jedinog dužeg prekida meča.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kada se te manje sportske stvari stave u stranu, Crvena zvezda je zasluženo došla do pobede, a samim tim i do velikog slavlja, kome je prisustvovao i predsednik Nebojša Čović.

Evo kompletne fotogalerija sa parketa ‘Čaira’:

0
0

4 Komentara

  1. KK-„CRVENI KUVARI“ je „ZASLUZENO POBEDILA“ ZAHVALJUJUCI RAS-„KORACIMA“ GUDURE I KATASTROFALNOM SUDJENJU U KORIST „KUVARA“ tj. TROVACA HRANE „SAMO“ ZA IGRACE KKP NA CELOM TURNIRU….?????!!!!!!!!!……………………………………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori
  2. KK-„CRVENI KUVARI“ je „ZASLUZENO POBEDILA“ ZAHVALJUJUCI RAS-„KORACIMA“ GUDURE I KATASTROFALNOM SUDJENJU U KORIST „KUVARA“ tj. TROVACA HRANE „SAMO“ ZA IGRACE KKP NA CELOM TURNIRU….?????!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter