2
Košarka

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆEV POGLED NA KUP: Sa jedne strane, osvajanje trofeja je uvek posebno, ali sa druge…

Objavljeno: 16.02.17 u 13:12

Trener Partizana izneo je dve ‘strane medalje’ govoreći o predstojećem Kupu Radivoja Koraća.

Košarkaši Partizana ovog popodneva, posle treninga, kreću put Niša gde će prenoćiti, a onda sutra od 19:30h odigrati svoju utakmicu četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća protiv Dunava iz Starih Banovaca.

Protivnik nije toliko atraktivan, ali bi već u subotu i nedelju moglo da se ‘zakuva’ kada se igraju odlučujući dueli protiv, najverovatnije, Mega Leksa i Crvene zvezde.

‘JEDINO SVETLO NA KRAJU TUNELA’: Čista emocija u crno-beloj najavi Kupa Radivoja Koraća (VIDEO)

Aleksandar Džikić već je rušio Crvenu zvezdu u Nišu, u prošlogodišnjem polufinalu Kupa, ali i pre desetak dana u 21. kolu ABA j.t.d. lige.

Pred predstojeće takmičenje, Džikić je izneo svoje viđenje borbe za ‘Žućkovu levicu’.

– Kup je posebno takmičenje, potpuno specifično po broju i ritmu utakmica u 3-4 dana, i po tzv. nokaut sistemu. S jedne strane je osvajanje trofeja uvek posebno, s druge strane ovo takmicenje je nažalost potpuno devalvirano u odnosu na neka druga. Znamo da će Niš biti dobar domaćin, nadamo se da će ovo biti lepo okupljanje najboljih srpskih klubova – istakao je Džikić.

Treba napomenuti da su, prema našim informacijama iz Niša, skoro sve karte rasprodate i da će u gotovo svakom meču ‘Čair’ biti popunjen do poslednjeg mesta.

0
0

2 Komentara

  1. Dzile, ‘CASOVE CRNO-BELE LJUBAVI’ i u Nisu da odrzimo brate i da znas, da GROBARI SVE OVO DOBRO PAMTEEE !!!
    Nis CRNO-BELI GRAD !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter