3
Košarka

FOTO: STARSPORT

IZ SOLUNA STIŽU JAKO LOŠE VESTI: Partizan žestoko oslabljen protiv PAOK-a?! (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.17 u 15:51

Iako su pred Partizanom možda i dve ključne utakmice za ishod sezone, ponovo je tu veoma loš zdravstveni bilten pred gostovanje u Solunu.

Partizan je na put u Solun krenuo dva dana ranije i sa 14 igrača, što jasno znači da će dvojica biti višak i neće se ‘skidati’ za večerašnji duel baraža za osminu finala FIBA Lige šampiona protiv PAOK-a.

Protiv Crvene zvezde to su bili Frenk Robinson i Kenan Karahodžić, a večeras bi prema navodima ‘Blica’ to mogli da budu kapiten Novica Veličković i Džamont Gordon!

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten crno-belih ima problem sa kolenom, dok Amerikanac tek što je zaigrao muku muči sa zadnjom ložom i pod velikim znakom pitanja su za večerašnji meč.

Ukoliko Veličković i Gordon ne budu igrali večeras, ponovo će sve oči biti uprte u Vilijema Hečera, koji je bivši igrač PAOK-a i kako je sam rekao, jedva čeka da zaigra pred publikom u Solunu.

 

A video posted by PAOK BC (@paokbasketball) on

0
0

3 Komentara

  1. A VIŠE MI JE PUNA KAPA UMESTO DA SE DOVELO PAR PRAVIH I ZDRAVIH IGRAČA ONI DOVODE POVREĐENE A BORBE ZA TROFEJE KO ŠIŠA JEL SE PEKMANE TOLIKO BOJIŠ PUDLICE DAS NESMEŠ DOVESTI POJAČANJA.S ČIM TE UCENIO?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter