11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Slavlje Partizana i osmeh Dejana Radonjića sudiji koji sve govori (FOTO)

Objavljeno: 05.02.17 u 21:12

Partizan je savldao Crvenu zvezdu 86:81, ali se na društvenim mrežama vodi ‘rat’ Grobara i Delija oko suđenja.

Grobari slave, Delije se žale. Na koga? Na sudije. Zbog čega? Zbog šest tehničkih grešaka i isključenja Simonovića i Lazića. Kako su u Zvezdi gledali na suđenje najbolje svedoči osmeh Dejana Radonjića upućen arbitru. Delije su ih na kraju zasule sitnim novcem i upaljačima.

Sa druge strane Grobari su slavili. Pao je selfi, a navijači su bili 13. igrač Partizana. Samo da nije bilo tih tuča i jedne zastave. Sve to možete videti u galeriji HotSporta sa lica mesta.

0
0

11 Komentara

  1. Ja kao sudija smatram da pojedince koji drze pistalju treba da bude sramota, ali da bude lakse u sramoti pare su tu….

    0
    0
    Odgovori
  2. Oni da se zale na sudjenje hahaha koliko je bilo slobodnih bacanja u prvom poluvremenu kako je pokraden Mornar iz Bara, u Pioniru… Kakvo sudjenje u citavoj Aba ligi Sramota

    0
    0
    Odgovori
  3. Браво Џиле, браво момци. Само Партизан,само Београд,само Шампион

    0
    0
    Odgovori
  4. na svakoj utakmici limenke imaju 45 +slobodnih bacanja svaki kontakt sviraju faul oni kad naprave odma pljhuju po sudijama

    0
    0
    Odgovori
    • Žale se ba sudije?! O Bože! Pa imali su pet puta više slobodnih bacanja; što ih je iskoristiše. I onda im sudije krive. Daj bar jednom priznajte da ste zasluženo poraženi. Nije sramota izgubiti u derbiju kakav god da je Partizan.

      0
      0
      Odgovori
    • Mora da imaju kad vi igrate ragbi.Ne verujem da su dobili tolike batine,racunajaci sve utakmice zajedno u ovoj sezoni a sudije sve to tolerisu i daju Zvezdi tehnicke greske.Velickovic ispod kosa samo sto nije polomio obe ruke Bjelici,onim krvnickim faulom ali namerna licna ne postoji kod ovih sudija.Najsramnjije sudjenje u ovoj sezone u korist jednog tima,domacina.Zato ce za dve nedelje doci naplata u Nisu.Tada vam nista nece pomoci jer sada je Zvezda igrala sa 50% snage,odmarala Kuzmica drugo poluvreme,Jovica zadnju cetvrtinu,za Simonovica su se sudije postarale da ne bude u igri kad se bude odlucivalo,dok ste vi igrali sa 200%.Zivi bili pa videli.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter