0
Košarka

ŠOU U SVLAČIONICI NAGETSA: Jokić go grlio trenera, saigrači mu uručil poklon za prvi tripl dabl (FOTO)

Objavljeno: 04.02.17 u 10:00

Nikola Jokić se na spektakularan način vratio na parket, nakon nedelju dana odsustva zbog povrede a nakon utakmice saigrači su mu pripremili prigodan poklon za dugo sećanje na prvi tripl dabl.

Posle utakmice, trener Majk Meloun je uručio srpskom centru loptu sa potpisima svih saigrača, a za predaju poklona izabrao je pomalo nezgodan trenutak, dok je Jokič bio potpuno go, ko od majke rođen.

VRATIO SE JAČI NEGO IKAD: Prvi tripl dabl u karijeri mađioničara Jokića, Bjelica reznovrsan u porazu Timbervulfsa, Seltilsima NBA klasik. (VIDEO

-Da, Meloun mi je dao loptu. I zagrlio sam ga- rekao je naš košarkaš američkm novinarima, a tu ništa ne bi bilo ne obično dok nije usledio nastavak rečence- Bio sam go skroz. To je istina. Bio sam go i zagrlio sam ga.- dodao je on i izazvao smeh novinara.

Na to se uključio i sam trener sa svojom opaskom – Bio je to najgori zagrljaj u mom životu.-

Zatim je Somborac nastavio u ozbiljnijem tonu, komentarišući ishod meča.

-Jako sam srećan jer sam pomogao timu. Oni su nas napadali i pritiskali, ali sam uspeo da postignem nekoliko lakih poena. To mi je donelo određeno olakšanje, jer smo kasnije uhvatili ritam i dobili utakmicu.

Na pitanje da li je u drugom delu meča bio svestan da je blzu istorijskog uspeha i prvog tripl dabla u karijeri i da li mu je to stvorilo dodatn pritisak, Jokić je odgovorio.

-Ne, ne. Samo sam osetio da su igrači Milvokija bili znatno agresivniji na meni u drugom poluvremenu. Ali, našao sam način da pomognem timu i to mi je važno. Sve je mnogo lakše kada igramo zajedno- zaključio je Somborac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter