5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN RAZOČARAO GROBARE: Evo ko samo može na derbi sa Zvezdom

Objavljeno: 02.02.17 u 19:20

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da neće biti prodaje karata za večiti derbi sa Crvenom zvezdom koji se igra u nedelju.

Partizan neće puštati karte u prodaju za predstojeći večiti derbi. Važiće samo sezonske ulaznice, što samim tim znači da ni dvorana ‘Aleksandar Nikolić’ neće biti ispunjena do poslednjeg mesta.

– Kao što je bio slučaj i prethodnih nekoliko sezona, karte za ovu utakmicu se neće naći u prodaji, a ulaz u dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’ biće moguć sa sezonskim kartama i propusnicama za sponzore kluba. Istovremeno, KK Partizan NIS ovim putem apeluje na svoje navijače da u nedeljnom meču navijaju sportski, u duhu fer pleja i da svu energiju usmere na podršku crno-belima – stoji u saopštenju crno-belih.

PROBLEMI PRED DERBI: Džikićeve glavobolje pred susret sa većitim rivalom, trojica pod znakom pitanja

Nije poznato da li će Crvena zvezda dobiti deo karata kao što je to bio običaj ranije. Derbi 21. kola ABA lige igra se u nedelju od 18 časova.

0
0

5 Komentara

  1. Sramota i onda se pitaju sto navijaci nece da dolaze na ostale utakmice treba da stave prst na celo i da se zapitaju sto nam je tako

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter