2
Evroliga

FOTO: KSS

UKOLIKO TEO ODE U NBA: Gotovo izvesno će ga zameniti srpski plejmejker! (FOTO)

Objavljeno: 28.01.17 u 10:03

Dok svi čekaju da Miloš Teodosić krene put NBA lige, moskovski CSKA ne sedi ‘skrštenih ruku’.

Već nekoliko sezona Miloš Teodosić je na korak od NBA lige, ali se nikako ne odlučuje da napravi taj iskorak i napusti CSKA. Nije to učinio ni prošlog leta kada je konačno osvojio Evroligu sa ‘Armejcima’, a neki navijači Crvene zvezde kažu u šali da čeka fajnal-for Evrolige u Beogradu i napad na tron u crveno-belom dresu.

Međutim, možda u Moskvi znaju nešto što mi ne znamo, pa su već krenuli u potragu za njegovim naslednikom na ‘kecu’ u dresu CSKA.

Poznati košarkaški novinar Dejvid Pik objavio je tri imena koja za sada figuriraju kao potencijalni naslednici kapitena srpske reprezentacije.

FENOMENALNO: Vest o našem ‘Džokeru’ sve nas je obradovala ovog jutra! (FOTO) (VIDEO)

Na prvom mestu je plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović, koji će gotovo izvesno zaslužiti ugovor u jednom od najvećih evropskih klubova, pa će možda to baš biti u Moskvi.

Drugo ime je Tomas Ertel koji je upravo sinoć igrao u glavnom gradu Rusije protiv CSKA i bio najefikasniji sa 24 poena, a kao treća opcija je još jedan srpski reprezentativac, nadamo se ne i bivši, Stefan Marković, aktuelni košarkaš Zenita.

Bio bi ovo itekako zanimljiv scenario, a videćemo hoće li zaista doći do ‘srpske rokade’ na mestu plejmejkera u CSKA.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter