11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OVO IM NIKAKO NIJE TREBALO: Partizan značajno oslabljen, pred važno gostovanje u Podgorici! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.17 u 15:57

Zbog incidenta po završetku meča sa FMP-om, Stefan Burčević je suspendovan za naredni meč ABA lige, koji će Partizan odigrati protv Budućnosti.

Krilni centar Partizana, burno je odreagovao na provokaciju gostujućeg trenera, Branka Maksimovića pa je umalo došlo do većeg sukoba, koji su sprečili ostali igrači dva tima.

Izvor: (Youtube/Funny Fitness)

Nakon meča ovaj incident je prijavio sudija Jovičić, pa je Birčević automaski suspendovan i neće ga biti u sastavu protiv Budućnosti, u meču koji bi značano mogao da odredi raspored na tabeli na kraju sezone.

Sa druge strane, šef stučnog štaba ekipe iz Železnika prošao je bez sankcija, pa će nesmetano voditi svoju ekipu u narednom kolu.

0
0

11 Komentara

  1. Hahahja pa naravnoo njega kazniti a igrace Fmp sto su napustili parket njima nista… treba da se zale ako imaju gde
    .

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan treba drakonski kazniti,ovo je smesno! Koji im je ovo ispad po redu??? To je leglo prostakluka,drskosti,pakosti,zavisti, sve sami mizantropi!

    0
    0
    Odgovori
    • Kratkog si pamcenja, a bacanje kesa sa urinom, pljuvanje, drmanje koseva,teror na Vladi Jovanovicu, sta je limenke gurbetske ima te amneziju! Vas treba ANATEMISATI!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Sramota…Sta su ti kompleksi, koliko boli bilo koja pobeda, bilo koji uspeh Institucije Srpske kosarke… iako 5 puta manje budzet od nekih Drzavnih projekata, Velikan Srpske kosarke se drzi cak sta vise ima odlicne rezultate za tim kakav ima… Ali to otprilike smeta onim iskompleksiranim Gancima koji jos ne mogu da se oporave od ‘ sportskog terora ‘ koji im je napravio veliki Dule Vojosevic … Gospodo Ganci pa zar vas jos toliko boli 13 godina Dominacije, i sto su vam nabijeni kompleksi koji su izgleda ostavili trajne posledice otuda i ova odluka oko neigranja reprezentativca Bircevica… Sramite se

    0
    0
    Odgovori
  4. opet covic radi … sto mu posao nije … sportska-kosarkaska mafija sve radi … da partizan kad god moze osakati … pa taj sudija … nesto mi je iz proslosti poznat … igrajte se DELIJE na sed zemlje Srbije … neka se cuje do instambola … opet turci beogradom vladaju …

    0
    0
    Odgovori
  5. .!. XXAAXXAA .!. Bagra U.na.celu i na fantomci sramno stoji, pa gde ce im ‘dusa’ ???!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter