0
Košarka

NBA: Ovaj momak je čudo, asistencije Jokića sa druge planete (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.17 u 09:10

Noćas su odigrana samo dva meča NBA lige, slavili tu Sansi i Timbervulfsi.
U okršaju timova Nemanje Bjelice i Nikole Jokića, Minesota je izašla kao pobednik, ali je Jokić imao još jedno veče za pamćenje. Obe ekipe su otrpilike u istoj količini imale prednost, koja se smenjivala. Rezultatska klackalica je trajala tokom svih 48 minuta igre. U poslednjem kvartalu su vodili Nagetsi sve do završnih sekundi kada je Tauns pogodio za 108:106. U ‘foto finišu’ su se bolje snašli Timbervulfsi i došli do važnog trijumfa. Srpski centar je ponovo imao partiju koja će biti tema dana. Neverovatni šutevi sa poludistance i njegova meka ruka su zadivili isto koliko i neverovatne asistencije kojima je razigravao saigrače. Posle Gerija Herisa koji je ubacio 22 poena, Jokić je imao najviše, 18, i uz to osam skokova, četiri asistencije, tri ukradene i jedna blokirana lopta za 27 minuta igre. U pobedničkom taboru je Karl Entoni Tauns upisao 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija, Vigins je dodao 24 poena, a Nemanja Bjelica je za 19 minuta igre imao osam poena, četiri skoka i jednu asistenciju.

(Izvor: YouTube/DownToBuck)

Pre ovog meča igrao se duel Toronto – Finiks, u kojem je Erik Bledso razbio svog protivnika sa 40 poena i 13 asistencija, Buker ga je pratio sa 20 poena, dok je dabl-dabl imao i Taker – 11 poena i 10 skokova. Demar Derozan je na drugoj strani imao 22 poena.

(Izvor: YouTube/Ximo Pierto Final)

Sinoć su igrali i Orlando i Golden Stejt, kao i Dalas i Lejkersi. Sa 27 poena je Voriorse do pobede predvodio Stef Kari, dok je u trijumfu Dalasa od 49 poena razlike Džastin Anderson ubacio 19.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter