0
Košarka

NBA: Jokić odličan – ‘pao’ bi još neki rekord da ga Maloun nije odmarao, Bobi se ‘upisao’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.17 u 09:09

Noćas je odigrano 11 mečeva u NBA ligi, a dvojica srpskih košarkaša su bila na parketu.
Denver je lako savladao Kliperse, od prvog do poslednjeg minuta je prednost imala ekipa Majkla Malouna, čija je razlika u nekim momentima poslednjeg kvartala bila i plus 35. Strateg je pokušao da odmori Nikolu Jokića sa svega 20-ak minuta igre, ali je Srbin uspeo da za to vreme zabeleži 19 poena, 10 skokova i tri asistencije, šutirao je 8/11 iz igre. Pratili su ga Vil Barton, Vilson Čendler i Danilo Galinari sa po 18 poena, dok je na drugoj strani sa isto toliko najistaknutiji bio Maris Spejts.

(Izvor: YouTube/DownToBuck)

U izuezetno neizvesnom meču između Vašingtona i Detroita, Markus Moris je poenima uz zvuk sirene doneo pobedu Pistonsima. Tokom prvog kvartala su ‘mađioničari’ u kontinuitetu bili na pragu dvocifrene prednosti, ubrzo je razlika nestala i Detroit je preokrenuo. Pistonsi su uspeli da sačuvaju do samog finiša vodstvo, kada je Vašington opet zaigrao bolje i bio na korak od pobede, ali je ipak Moris uspeo da ubaci loptu u koš nakon ofanzivnog skoka, posle promašaja Herisa. U ovom meču Boban Marjanović je igrao samo četiri minuta, za to vreme je postigao dva poena i uhvatio jedan skok. Heroj, Moris, je bio najistaknutiji sa 25 poena, dok je Redži Džekson imao 19. Brat blizanac čoveka koji je rešio ovaj duel, Markif Moris, je ubacio takođe 19 poena, kao i Vol, u poraženom taboru.

(Izvor: YouTube/Ximo Pierto Final)

Na meču Klivlenda i San Antonija, kao i Bostona i Portlanda, viđeni su produžeci. Sparsi su se nekoliko puta vraćali i okretali rezultat u regularnom toku, da bi do važnog preokreta došlo i u produžetku nakon početne prednosti Klivlenda. Kavaji Lenard je dominirao sa 41 poenom, dok je Lemarkus Oldridž ubacio 16, na drugoj strani su Lebron Džejms i Kajri Irving postigli po 29 poena.

(Izvor: YouTube/Ximo Pierto Final)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

REZULTATI:

Boston – Portland 123:127

Detroit – Vašington 113:112

Atlatnta – Filadelfija 110:93

Šarlot – Bruklin 112:105

Majami – Milvoki 109:97

Njujork – Finiks 105:107

Memfis – Hjuston 95:119

Klivlend – San Antonio 115:118

Čikago – Sakramento 102:99

Denver – LA Klipers 123:98

Juta – Indijana 109:100

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter