13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

REAKCIJE NAKON DANAŠNJEG SKANDALA: Ovako je internet propratio napuštanje terena košarkaša iz Železnika (FOTO)

Objavljeno: 21.01.17 u 23:40

Partizan je savladao ekipu FMP Železnika u susretu 19. kola ABA lige, a sredinom druge četvrtine, zbog uvredljivog skandiranja sa tribina, košarkaši FMP-a su napustili parket.

To je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama, a prenosimo vam neke od njih:

SKANDAL U PIONIRU: FMP izašao sa terena! (FOTO)

FOTO UBOD: Pomešane emocije, jedna fotografija za osudu, druga za dubok naklon (FOTO) (ANKETA)

0
0

13 Komentara

  1. Ono što se nikad neće zaboraviti.? Kad frustirani cigani.! Kradu pehar koji nisu osvojili.! Potpunu razumem vašu mržnju.? Koju osećate prema DULETU VUJUŠEVIĆU.!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zestoko kazniti kk koji je dao licencu i sediste drugom kk tj. FMP-e, zbog svojevoljnog napustanja i prekida tekme, pa nisu valjda panteri vazniji u odnosu na LEGENDE PARTIZANA, Srpske, Evropske i Svetske kosarke-ZOCA i BOGdana..ili su panteri, a da to nismo znali i niko jos, bar NE-javno OBJAVIO-‘zasticeni zakonom’, pa rade sta hoce i nikome neodgovaraju za ‘cinjenje’ koje se kosi za zakonskim normama i fer-plej ponasanjem u sportu !!! A inace da zakljucim i da cestitam KK P na odjavljivanju FMP-ea od ‘IGRANJA KOSARKE’, POCISTILI SMO IH SA SVOM ORGANizacijom ANTIKOSARKASKOM IZA SEBE .!. XXAAXXAA .!……………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
  3. Zestoko kazniti kk koji je dao licencu i sediste drugom kk tj. FMP-e, zbog svojevoljnog napustanja i prekida tekme, pa nisu valjda panteri vazniji u odnosu na LEGENDE PARTIZANA, Srpske, Evropske i Svetske kosarke-ZOCA i BOGdana..!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo napustanje terena je upravo partizanu bilo svojstveno i njohovoj legendi Dusku bez rominga…kritikuje neko Delije sto je a nije skandirano Obradovicu turcine vec Bogdanovicu turcine a ovo smece od publike vreca celu porodicu Covicu….izbaciti stoku i lige pa da nastavimo !

    0
    0
    Odgovori
  5. U trenutku kada je FMP prisao na 10-ak razlike, Dzikic trazi predah.
    -Alo bre, !$#“!% pa mi smo bre za njih ono sto je Crvena zvezda nama. Igraj bre!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter